Sommarens skönaste möbler!

Teak, aluminium, konstrotting eller FSC-märkt trä? Lätt att underhålla eller charmigt genuint? Följ oss i sociala medier för ännu mer inspiration.

Nordens största distributörer av trädgårdsmöbler

Brafab är en av nordens största distributörer av trädgårdsmöbler och har ett utbud för alla utemiljöer, smaker och trender. Vi strävar efter att ligga längst fram inom produktutveckling, kvalité och design för utemöbler. Det innebär bland annat att vi är noga med spårbarheten av virket i våra teak- och hardwoodmöbler, att det kommer från en hållbar produktion. Vi är också noga med att vad som finns i vår konstrotting och hur tygerna i våra dynor t.ex. reagerar på solljus. När du väljer Brafab väljer du kvalitet och hållbarhet.

Läs mer om oss

Utemöbler i aluminium

Sommarens hetaste trend är moderna, lättskötta aluminiummöbler. Både matmöbler och loungegrupper. Upptäck vårt breda sortiment!

Till möblerna
Vi möblerar sommaren!

Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla hela sommaren och nästa och nästa sommar också. Efter 80 år i branschen vet vi hur man gör riktigt bra utemöbler. Oavsett om de är gjorda av konstrotting, teak eller aluminium.