TRENDBEVAKNING

Följ med på det senaste inom utemöbelbranschen. Här uppdaterar vi er om allt inom trädgårdsmöbler, utemöbler, parasoll, accessoarer ja allt som hör utelivet till. 

DET SKA VARA ENKELT ATT UNDERHÅLLA

Är du trött på att slipa och olja dina möbler varje säsong? Du är inte ensam. Många av våra nya möbelserier är gjorda av material med mycket lite underhåll. Många gånger räcker det att torka av med en fuktig trasa. Kolla gärna in vår möbelserie Leone i aluminium/nonwood. En stor serie med såväl matgrupp, soffgrupp som diverse accessoarer. 

2016 ÄR SNART HÄR (!)

Vi på Brafab är tidigt ute och 2016 års nyheter är under full utveckling. Inför nästa säsong satsar vi på blandade material och nya innovationer som ytterligare förstärker Brafabs plats som ledande leverantör av utemöbler. Färgerna är ljusa och designen är lätt och luftig, många gånger i kombination mellan material. Vi ser även en ökad efterfrågan på underhållsfria möbler och ökar vår utveckling av aluminiumprodukter i nya spännande former.

ÅRETS HETASTE UTEMÖBELTREND!

Matsoffgruppen är här för att stanna! Har du en begränsad yta och vill ha en möbel att både äta och koppla av i? Eller vill du bara sitta gudomligt skönt när du äter? Matsoffgruppen är svaret på dina önskningar. Med en lite högre sitthöjd och högre rygg tillsammans med ett bord i samma höjd som våra vanliga matbord sticker våra mattsoffgrupper ut från mängden. Såväl Callas som Sandra och Ventura faller in under denna kategorin, men i olika prisklasser.


Vi möblerar sommaren!

Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla hela sommaren och nästa och nästa sommar också. Efter 80 år i branschen vet vi hur man gör riktigt bra utemöbler. Oavsett om de är gjorda av konstrotting, teak eller aluminium.