BRAFAB PÅ GARDIENTE!

Brafab satsar offensivt på exportmarknaderna och kommer att delta på en (för oss) nu mässa - Gardiente i Frankfurt. Varm välkommen att besöka vår monter! Mer information på Gardientes hemsida.

BRAFABMÄSSA MED GÅSAMIDDAG

En av Brafabs äldsta traditioner är mässdagen med traditionell gåsamiddag. I år ägde den rum 1/10, och 100-talet gäster var här och hade en trevlig dag tillsammans. Utöver den traditionella gåsamiddagen bjöds det även på grillade godbitar till lunch av Napoleon grillar, som under dagen visade sitt sortiment. Dagens tipspromenad med en fin grill som pris vanns av Stefan Öman - Grattis! 

2016 ÄR SNART HÄR (!)

Vi på Brafab är tidigt ute och 2016 års nyheter är under full utveckling. Inför nästa säsong satsar vi på blandade material och nya innovationer som ytterligare förstärker Brafabs plats som ledande leverantör av utemöbler. Färgerna är ljusa och designen är lätt och luftig, många gånger i kombination mellan material. Vi ser även en ökad efterfrågan på underhållsfria möbler och ökar vår utveckling av aluminiumprodukter i nya spännande former.

TACK FÖR EN HÄRLIG MÄSSA!

Brafab ställde i vanlig ordning ut på Spogamässan (Köln). Mässdagarna bjöd på många nyheter, både hos oss och i branschen i övrigt. Men möblerna i alla ära, roligast är att träffa er, nya och gamla kunder. Varmt tack för trevliga dagar! /Vännerna på Brafab

Displaying results 1-4 (of 9)
 |<  < 1 - 2 - 3  >  >| 
Vi möblerar sommaren!

Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla hela sommaren och nästa och nästa sommar också. Efter 80 år i branschen vet vi hur man gör riktigt bra utemöbler. Oavsett om de är gjorda av konstrotting, teak eller aluminium.