• startpage-dinner-bg.jpg

 • Årets trender för uteplatsen


  Personligt, praktiskt och naturnära är ledord för trenderna 2018. Vi flyttar ut matrummet och satsar på bekväma möbler av bra kvalitet som håller länge. Skandinaviska trädgårdsmöbler skapade för att användas flitigt. Teak, aluminium och konstrotting utgör basen – och till den dämpade färgskalan tillför vi detaljer i varmare färgnyanser för en perfekt harmoni!


  1. Hållbarhet och kvalitet


  Kvaliteten är i fokus och vi sätter värde på ett bra hantverk och omsorg om detaljerna. Möblerna ska vara hållbara och anpassade efter det svenska klimatet. Det är designen, materialvalen och tillverkningsmetoderna som avgör kvaliteten på en möbel. En trädgårdsgrupp ska hålla i många år!

   

  2. Naturmaterial


  Naturnära material som trä, rotting, sten och terrakotta är i fokus. Och 2018 väljer vi eleganta träslag – gärna i en rustik stil. Teak och konstrotting ihop är ett säkert kort. Känslan är lite som på en länk till en fransk vingård med rejäla träbord, korgstolar, loppisporslin, serveringsbord, keramikfat, ljuslyktor i träden och krukor med olivträd.

 • slide1.jpg

  Möbler Altanen

 • slide1.jpg

  Möbler Altanen

 • slide1.jpg

  Möbler Altanen

 • slide1.jpg

  Möbler Altanen

 • slide1.jpg

  Möbler Altanen

Leone_dining_9 9375 (1).jpg

 

Ett bra arv att bygga på

Vi är inga storstadsbor, men vi förstår värdet i att tänka stort samtidigt som vi agerar lokalt, personligt och ärligt. Vi är de vi är tack vare att vi varit verksamma i branschen i 90 år.

Gårdfarihandlaren Bror Carlsson startade företaget 1935 när han sålde borstar, hemflätade korgar och stegar från sitt bilflak till gårdarna i trakterna kring Össjö. När sonen Rolf började i företaget startades försäljning direkt till andra företag och 1975 övergick företaget till en expansiv grossistverksamhet.

Från detta kommer den serviceanda och det hårda arbete som krävs för att ge liv till stabil tillväxt. Företagskulturen är präglad av att vara född och uppvuxen i skobygden där man snickrat och skapat själv med förnöjsam nytta. En kreativ entreprenörsanda som inser värdet i att kunna massproducera, importera och växa. En anda som framförallt värdesätter personliga kundrelationer. För oss är ett handslag lika mycket värt som underskrift i bläck. Och det är lika viktigt med relationen till kunden som med leverantören och återförsäljaren.

Genomtänkt stil och funktion

När du köper en möbel från Brafab märker du att vi har tänkt igenom formen och funktionen noga. Våra trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Självklar, personlig trädgårdsinredning som du skulle sakna om du inte hade den i din berså, invid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan.

Håller hela sommaren

Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla hela sommaren och nästa och nästa sommar också.

Du ska känna dig trygg i att du valt en utemöbel från Brafab och du ska känna dig stolt när du bjuder hem till grillparty, kräftskiva eller midsommarafton. Om du bara vill slappa i din lugna vrå av trädgården utan att bli störd, ska du känna dig lugn i att göra det i just en Brafab-möbel. Och du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Sommaren ska vara enkel

Lika enkelt som du flyttar fram klockan till sommartid, möblerar du trädgården i sommartid med Brafab. Brafab erbjuder dig marknadens bredaste och mest stilsäkra sortiment av bekväma och hållbara trädgårdsmöbler.

Produkten har lagts i kundvagnen