Möblerna

Brafab erbjuder ett brett sortiment av hållbart framtagna utemöbler som håller över tid. Vi tror på att möbler av god kvalitet och med lång livslängd lönar sig både för våra kunder och vår miljö.

Kvalité är en nyckelfaktor för att minska konsumtionen och möbelproduktionens klimatavtryck. Genom att tillgodose den moderna människans behov av flexibilitet, design, komfort och kvalité, älskas våra möbler av sina ägare under en lång tid. Det ger både nöjda kunder och bidrar till ett minskat köp- och släng beteende.

Innovation och kreativitet går hand i hand

Vi arbetar ständigt med produktutveckling för att få fram nya innovationer, material och produkter. I den allra första fasen när en produkt tas fram styr kreativitet och design, men konstruktionstankarna kommer tidigt in i bilden. Vårt produktutvecklingsteam finns på huvudkontoret i Sverige, och vi har även anställda kvalitetsansvariga på plats för att säkerställa att vår produktion i Asien följer våra riktlinjer. 

Känsla och kvalitetstänk i hela processen

När vi lanserar en produkt är den väl genomtänkt, både ur hållbarhets- och användarperspektiv. Vi vill att våra möbler ska användas år efter år och då måste de vara både funktionella och fungerande. En av hemligheterna som gör våra möbler till favoriter över generationer är att vi aldrig tummar på omsorgen kring proportioner för såväl sittdelar som rygg- och armstöd. När vi skapar nya möbler gör vi alltid en egen twist på de rådande trenderna, så att vår känsla och vårt kvalitetstänk finns med genom hela processen.

Reservdelar förlänger livslängden

Vår ambition är att du ska vara nöjd och kunna njuta av dina utemöbler från Brafab under lång tid, och skulle det behövas så kan det kännas tryggt att veta att vi tillhandahåller reservdelar till merparten av våra möbler. På så sätt förlänger vi våra produkters livslängd, och bidrar till minskad konsumtion över tid. I vår e-handel kan du handla alla våra tillgängliga reservdelar online med hemleverans.