Holma

Prisvärt utekök.

Holma är tillverkat i svartlaserad furu där de synliga kvistmärkena skapar ett dekorativt inslag och förhöjer designen. Samtliga material är noga utvalda, allt från den tåliga laminattoppen till beslag och skruvar i galvaniserat stål. Här möter det industriella uttrycket de smäckra detaljerna i en harmonisk kombination och med en tydlig nordisk touch. 

Bellac

Byggbart kök med lyxig granitskiva.

Bellac i lackad aluminium med bordsskiva av granit ger dig oanade möjligheter att bygga ditt utekök precis som du vill ha det. Med de separata bänk-, vask- och hörndelarna kan du skapa en variant som passar exakt för dina behov. Tack vare de ställningsbara fötterna står köket stabilt även om ytan är ojämn. Finns i vitt eller svart utförande.

Coldstream

Rostfritt i läcker design

Coldstream är uteköket för dig som gillar stram, minimalistisk design. Det portabla köket i svart aluminium med rostfri topp, sink och kran kommer att motsvara alla dina förväntningar. Dessutom får du en rejäl arbetsyta för alla dina råvaror och stora hjul för enkel förflyttning. Praktisk förvaring finns bakom skjutdörrarna och hängare på sidorna gör det enkelt att hålla reda på grillredskapen. 

Figalia

Drömköket i varm teak

Letar du efter ett portabelt utekök i vacker teak med topp av tålig stenkomposit? Då ska du välja Figalia som kan erbjuda just det och dessutom en rejäl arbetsyta, rostfri vask och kran samt stora hjul som gör det enkelt att flytta. Bakom de elegant ribbade skjutdörrarna döljer sig praktisk förvaring och hängen för dina grillredskap är smart placerade på sidorna.