Accessoarer för en ombonad känsla

Växter, prydnadskuddar, ljuslyktor och plädar – det är ofta de små detaljerna som gör en utemiljö komplett och hemtrevlig. Oavsett stil och behov har vi ett brett utbud av accessoarer som sätter pricken över i:et på din uteplats!

Ombona med textilier

Det bästa tricket för att säkerställa mysfaktorn på uteplatsen är att inreda med textilier. Här är det bara fantasin som sätter gränser! Piffa till loungemöblerna med våra kuddar, höj komforten på matstolarna med bekväma dynor och lägg ut några filtar, så kan du förlänga sommarkvällarna. Glöm inte heller att ge kärlek till altan- eller stengolvet. Våra slittåliga mattor av syntetmaterialet polypropylene har en ombonad bomullskänsla – bekvämt för fötterna och vackert för ögonen!

Skapa inomhuskänsla utomhus

Vare sig det är av estetiska skäl eller för att ge skydd har vi flera alternativ för dig som söker tak över huvudet i trädgården. Med en paviljong eller pergola kan du skapa ett mysigt krypin i din trädgård som förgyller både vardag och fest. Våra parasoller ger dig dessutom efterlängtad skugga en varm sommardag!

Ljusa upp

Låt inte mörkrets inbrott hindra dig från att utnyttja din utemiljö. Förläng kvällarna med ljusslingor och levande ljus som kastar ett varmt sken över uteplatsen! Vi har flera ljuslyktor i olika material och färger som skapar den rätta stämningen.