Inspireras av Brafabs kataloger

De senaste åren har våra utemiljöer blivit allt viktigare för oss. Det som förr kanske bara var en enkel uteplats har idag blivit ett extra vardagsrum som vi njuter av så snart vädret tillåter. Aspekter som komfort och estetik har blivit minst lika viktiga när vi väljer utemöbler som när vi inreder inomhus. Det välkomnar vi på Brafab, och vill dela med oss av vår passion och kompetens kring möjligheterna att umgås ute – vilket vi hoppas göra med vårt magasin Brafab Thinking Outside och vår katalog Brafab Kollektion 2023.

 

Om du vill ha "riktiga ex att bläddra i, besök någon av våra återförsäljare eller skicka ett mail till thinkingoutside@brafab.se där du anger om du vill ha katalog eller magasin (eller båda) samt vart vi ska skicka det.  

Katalog Kollektion 2023

Nedan finns vår digitala version av vår katalog Brafab Kollektion 2023. VI är stolta över vårt sortiment och visar alla våra kollektioner i katalogen, men inte alla produkter. Vid varje kollektion finns en QR-kod som du kan klicka på för att få mer information och se alla produkter i kollektionen.
 

Magasin Thinking Outside

Nedan finns vår digitala version av vårt magasin Brafab Thinking Outside. Bläddra, läs och inspireras av olika artiklar och tips för att göra din utemiljö så trivsam som möjligt.