Brafab Thinking Outside

Att vara ute är verkligen inne, det är tydligt 2022. Finns det något härligare än att sitta ute med vänner en ljummen sommarkväll, eller ensam med bok och filt en bit in på hösten? Våra utemiljöer blir allt viktigare för oss och gränsen mellan inne och ute suddas ut. Det som förr var en enkel uteplats blir idag extra vardagsrum där vi både kopplar av, lagar mat och umgås.

Vi på Brafab kan det här med att skapa utemiljöer att trivas i, både på sommaren och under årets lite kallare månader. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och vårt engagemang, och ger därför ut magasinet Brafab Thinking Outside. Här får du massor av idéer och inspiration om färg, form och funktion, men också handfasta råd om hur du bäst tar hand om dina utemöbler, vad som är bra att tänka på inför köp av ny loungegrupp eller matbord och hur du bäst inreder och möblerar din uteplats för att den ska uppfylla just dina behov på bästa sätt.

Låt ditt hem växa utåt, med plats för både avkoppling och socialt umgänge! Vi hjälper dig att hitta rätt.

 

Nedan finns Brafab Thinking Outside digitalt – och i fysisk form finns den hos våra återförsäljare. Om du vill skickar vi dig gärna ett exemplar, maila namn och postadress till oss på: thinkingoutside@brafab.se