Ett bord, tre stilar

Långsiktig och hållbar inredning ute kräver tidlösa utemöbler med hög kvalité. De möbler som blir våra favoriter är ofta de som är anpassningsbara och fungerar i flera olika stilsammanhang. Se till exempel Brafabs bord Nimes, som enkelt smälter in i många olika miljöer och tål vårt nordiska klimat. Stylisterna från Studio In visar hur du kan använda Nimes som bas och skapa en modern, naturlig eller sofistikerad uteplats.

Modern

”Färg är högst aktuellt för årets säsong och grönt är en färg vi ser mycket av. Stolarna vi har valt till den här stilen har ett lekfullt uttryck utan att kännas barnsliga. Leta efter möbler med rundade former och gärna i material som aluminium eller plast. I dekorationerna är det också färg som gäller, plocka upp samma kulör som på stolarna för ett aktuellt uttryck. Även här känns mjuka och organiska former mest rätt för stilen.”

Naturlig

”För att skapa en naturnära stil väljer vi här stolar i konstrotting. De ger matplatsen ett varmt och ombonat uttryck, trots att bordet Nimes upplevs som ganska hårt i såväl material som i den svarta färgen. För att sätta stilen fullt ut: jobba gärna vidare med naturmaterial även i dekorationerna och bryt av med klarglas och vita textilier för att ge stilen fräschör.”

Sofistikerad

”För att skapa den sofistikerade stilen väljer vi gedigna material och möbler med hög designgrad och kvalitet. Jobba med dämpade kulörer både på möbler och detaljer. Vi har valt att kombinera roströda detaljer på stolarna med enhetliga beige dekorationer på bordet. Form är viktigt i den här stilen så låt designgraden vara hög genom hela matgruppen.”