Många runt bordet

Ibland vill vi samla många runt bordet – det kan vara vid födelsedagar, högtider eller spontana middagsbjudningar. Då ska det gå snabbt och smidigt att ordna fram fler sittplatser. På Brafab har vi ett flertal tidlösa bord för din uteplats, som gör det möjligt för både stora och små grupper att njuta av middag och umgänge tillsammans. 

 

Utdragbara bord

Bjuder du hem vänner och familj då och då? I så fall kan ett utdragbart bord vara en räddare i nöden. Vi har bord i flera tåliga material och storlekar – med bordet Hillmond kan du till exempel göra plats för minst tolv personer.

 

 

Bygg långbord

Med lite kreativitet kommer flexibilitet – perfekt för den anpassningsbara uteplatsen. Bord med raka kanter kan ställas intill varandra för att bilda ett snyggt och praktiskt långbord med önskat antal sittplatser. Vårt fyrkantiga bord Nimes finns i flera färger, som i kombination blir en effektfull utemöbel. När gästerna har gått hem kan borden ställas i mindre grupper eller för sig själva. 

 

 

Runda bord

Runda bord är trevliga eftersom alla runt bordet kan se varandra och enklare delta i samtalet. I vissa fall kan ett runt pelarbord dessutom rymma fler stolar än ett fyrkantigt bord med flera bordsben. Våra bord är framtagna med design, kvalitet och funktion i åtanke, för att du ska kunna njuta av utelivet tillsammans med nära och kära.